Rólunk mondták

Telefonos egyeztetést követően időben kihozták a terméket. A kocsin az áru megfelelően rögzített állapotban volt, külsérelmi nyomok nem találhatóak rajta. Segítőkész, udvarias fiatalemberek voltak, akik egészen a felhasználó helyig cipekedtek, nem a kapuban hagyták az árut. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Pozitív: Pontosság, Szakszerűség
(Mészáros Gábor)

Cégünkről

Misik Tamás vagyok a SZAMI Group ügyvezető igazgatója, jelenlegi csapatunkkal a 2000 – es évek elején kezdtünk műszaki termékek házhozszállításával foglalkozni.

Meglátásom szerint a házhozszállítás nem egy hagyományos egyik pontból a másikba történő szállítás, annál sokkal komplexebb szolgáltatás. A termék biztonságos kézbesítése mellett kiemelt figyelmet kell fordítani az ügyfélelégedettségre, melynek igen fontos része a pontos, udvarias, körültekintő munkavégzés.

Kezdetektől fogva a Megbízói oldalon felmerülő igények maximális kiszolgálására koncentráltunk. Saját fejlesztésű rendszerünk lehetővé teszi a piacon egyedülálló szolgáltatásaink kezelését és azok igény szerinti bővítését.

Megbízóink elégedettségének köszönhetően az elmúlt években a magyarországi nagycsomag kiszállítási piac meghatározó szereplőjévé váltunk.

Az elmúlt 10 év alatt cégünk munkatársai megközelítőleg 1.250.000 háztartásba szállítottak valamilyen nagy csomagot, jellemzően műszaki terméket.

Nyitottak vagyunk az új megoldásokra és mindig minőségre törekszünk, ennek köszönhetően a SZAMI Group több éve a Media Markt Magyarország stratégiai házhoz szállító partnere.

Lendületes csapatunkat gyakorlott házhoz szállító szakemberek alkotják, akik felkészülten állnak a kihívások elé.

Célom, hogy ezt a lendületet megtartva megfeleljünk a folyamatosan növekvő igényeknek és elvárásoknak.

Üzletpolitikánk

A SZAMI Group csapatának fő célja az eltelt évek alatt változatlan – minőségi házhozszállítás, olyan komplex szállítási és beüzemelési szolgáltatások létrehozásával melyek a fogyasztói igényekhez igazodnak, ugyanakkor jól szervezett folyamatokkal minimálisan terhelik környezetünket.

Etikai Kódex

Meggyőződésünk, hogy ezen cél eléréséhez elengedhetetlen szolgálatatásaink permanens felülvizsgálata és tökéletesítése.

Munkánk során ügyfeleinkkel együtt törekszünk arra, hogy közös folyamatainkban meghatározó szerepe legyen a rugalmasságnak, a precizitásnak és az egymásra odafigyelésnek.

Annak érdekében, hogy partnereink ügyfelei magas szintű vásárlói élményben részesüljenek, kiemelt figyelmet fordítunk kollégáink szakmai felkészültségére, informatikai rendszereink fejlesztésére.

Adatkezelés

A SZAMI Group Kft. elkötelezett a személyes adatok védelmében ezért szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a személyes adatai nálunk biztonságban vannak. Ezen tájékoztatóban részletezzük, hogy miként használjuk a személyes adatait abból a célból, hogy a legmagasabb minőségben nyújthassunk Önnek szolgáltatásainkat.

Megnéz

Belső visszaélés bejelentés

A SZAMI Group Kft munkáltató érdekében áll, hogy a cégnél folyó minden tevékenység jogszerűen, s a társaság által kiadott Etikai Kódexben megfogalmazott elveknek, elvárásoknak megfelelően működjön. A fenti célok megvalósulása érdekében a SZAMI Group Kft. vezetősége egy olyan bejelentő védelmi rendszert állít fel, melyben a bejelentővel szemben a bejelentéssel összefüggésben semmilyen szankció, vagy egyéb hátrány alkalmazása nem történhet. A munkáltató az előbbiekben megfogalmazott szándékaira és céljaira tekintettel hozza létre a jelen szabályzatot a 2023. évi XXV. tv. rendelkezéseire is figyelemmel, de egyúttal a munkáltató által kiadott Etikai Kódexben szabályozott kérdések és panaszlehetőségek szabályozására is.

Szabályzat Bejelentő nyomtatvány

Rólunk mondták

Vásárlók mondták rólunk.

Bárcsak minden futár cégnél ennyire kedves és tisztelettudó alkalmazottak lennének, mint itt!
(Kiss Andrea)

Korábban egy hűtőt, most pedig egy mosógépet hoztak ki és fel a negyedikre. Kedves, barátságos rakodók, határidőn belül érkeztek a termékek, és érkezés előtt értesítettek is. 5*
(Renata Sz.)

Mosógépet szállítottak ki nekünk, profi módon zajlott minden, nagyon elégedettek vagyunk, köszönjük szépen!
Pozitív: Szakszerűség
(Herczeg Renáta)

Kiszállítás előtt felhívtak és az egyeztetett időpontban meg is érkeztek. A hűtőt felhoztak a második emeletre, pedig nincs lift. Profi szakemberek!
(Máté Éva)

Media Markt-tól megrendelt mosógépet a Szami Group Kft./Krisztián2 csapat szállította házhoz. A kellő óvatossággal és a higiénia szabályok betartásával felhozták a terméket a 4. emeletre. Elégedett vagyok a házhozszállítás minőségével. Köszönöm! (Bp. XI. ker.)
Pozitív: Minőség, Pontosság, Szakszerűség, Érték
(Mojito Green)

Nagyon meg vagyok elégedve a szállítással és Ákos 17 meg kollégája nagyon kedvesek és segítőkészek voltak , hisz nem csak lerakták a kocsiról, hanem be is helyezték a helységbe mindkét gépet amit rendeltem, hisz azt én egyedül nem tudtam volna megoldani. Hálásan köszönöm nekik a segítséget.
Pozitív: Szakszerűség
(Mondok Tímea)

Köszönöm cégünk nevében a kiszállítást Krisztián 2 "csapatnak", a rendelt terméket sértetlenül vettem át.
Pontosak, kedvesek és segítőkészek voltak a futárok! :)
(Kérés nélkül felhozták lépcsőn az emeletre a hűtőt, a régit pedig elszállították.)
(Jeges Adrienn)

Nagy háztartási gépeket szállított ki "Tamás 19" csapata. A megadott időintervallumban érkeztek. Kedvesek voltak és nagyon gyorsan lepakolták a termékeket. Köszönjük
(Baranyi Dávid)

Nagyon profin dolgoznak. Gratulálok.
(Kurucz Klára)

Telefonos egyeztetést követően a Mediamarkt-ból rendelt hűtőt, pontosan és sérülésmentesen szállította Krisztiàn 2 csapata. Segítőkészek, udvariasak voltak és ellàttak a készülék beállításával kapcsolatos tanàcsokkal is.Köszönöm a precíz munkàjukat és bàtran ajànlom màsoknak is.
Pozitív: Pontosság, Szakszerűség
(Dancs Zsuzsa)

Telefonos egyeztetést követően időben kihozták a terméket. A kocsin az áru megfelelően rögzített állapotban volt, külsérelmi nyomok nem találhatóak rajta. Segítőkész, udvarias fiatalemberek voltak, akik egészen a felhasználó helyig cipekedtek, nem a kapuban hagyták az árut. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Pozitív: Pontosság, Szakszerűség
(Mészáros Gábor)

Felhívtak telefonon mielőtt érkeztek. Kiszállítással minden rendben volt. Kicsomagolták a hűtőt, oda tették ahova kértem és a régit elvitték. Nagyon rendesek voltak, én nagyon meg vagyok velük elégedve.
(Gál Ágnes)