Központi szám
H - P: 9:00 - 17:00
+36 20 474 9989

Igen, a szállítást megelőzően az Ön által megadott telefonos elérhetőségen kollégánk keresni fogja, a szállítás napjának egyeztetésével kapcsolatban.

Igen, szállítás napján kollégáink értesítik várható érkezésükről. Kérjük számoljon vele, hogy a SZAMI Group kizárólag nagy csomagok házhozszállítással foglalkozik, melyeknek kézbesítési körülményei a szállítás helyszínétől függően változhat, ennek megfelelően a szállítási napon belüli időpontra vonatkozó információ, tájékoztató jellegű.

Igen, amennyiben az Ön által választott értékesítő parternél, van időablakos szolgáltatás. Kérjük erről tájékozódjon a szállítandó termék értékesítőjénél.

Igen, amennyiben az Ön által kijelölt személy nagykorú, és rendelkezik az átvételre vonatkozó meghatalmazással.

Igen, amennyiben az Ön által választott értékesítő parternél, van beüzemelési szolgáltatás. Kérjük erről tájékozódjon a szállítandó termék értékesítőjénél.

Természetesen nem, minden esetben két emberrel történik a szállítás. Önnek a készülék rendeltetési helyére való mozgatásában nem kell részt vennie.

Kollégáink lakáson belül, rendeltetési helyére teszik termékét, amennyiben ennek nincs fizikai akadálya, és nem veszélyezteti kollégánk, illetve a termék épségét. Kérjük, hogy a szállítást megelőzően az oda vezető utat tegye szabaddá.

Igen, igény esetén kollégáink, kicsomagolják a terméket, kizárólag annak rendeltetési helyének, közvetlen közelében.

Utánvételes csomag átvételekor POS terminál segítségével bankkártyával is tud fizetni.

Készpénzes fizetés esetén, ha teheti, a szállítás napján lehetőleg a pontos utánvétel összegével készüljön.

Igen, online vásárlás esetén kérjük készítse elő elektronikus készülékét, áruházban történő értékesítésnél papír alapú számláját.

Kérésre elszállítjuk a már nem használt, régi készülékét és a jogszabályban előírt módon gondoskodunk megsemmisítéséről. Kérjük, hogy a leadandó készülék a kiszállítás helyszínén legyen, és szállításra készen álljon. Pl. a beépített gépek legyenek a helyükről kiszerelve, lecsatlakoztatva; a hűtőszekrény vagy fagyasztó esetén, ne maradjon benne élelmiszer.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szállítandó termék értékesítőjével.

Sikertelen kézbesítés esetén kollégánk keresni fogja Önt egy új szállítási időponttal kapcsolatban.