Szolgáltatásaink

Partnereink véleménye

Csomagot vár?

Amennyiben nagyméretű csomagot rendelt valamelyik partnerünktől Önnek azt a SZAMI Group fogja otthonába, irodájába szállítani.

Az alábbi információkkal szeretnénk segíteni a zökkenőmentes termékkézbesítést. Tisztában vagyunk vele, hogy egy nagyobb csomag fogadása legyen szó hűtőről, mosógépről vagy bútorról esetenként nagyobb előkészületekkel járhat az átvevő részéről, ezért igyekszünk a lehető legszélesebb körű tájékoztatást nyújtani.

Megnéz

Megbízható partnert keres nagyméretű csomagjai kézbesítéséhez?

A SZAMI Group nagy csomagok házhoz szállítását végzi döntő részben saját flottával, kizárólag szerződött céges partnerek megbízásából Magyarország teljes területén. Cégünk az elmúlt években meghatározó szerepet tölt be a nagy csomagok házhozszállításának magyarországi piacán. Az elmúlt 10 év alatt cégünk munkatársai megközelítőleg 1.250.000 háztartásba szállítottak valamilyen nagy csomagot, jellemzően műszaki terméket. Ez Magyarországon minden 3.- 4. háztartást jelent. Jó eséllyel Önnél vagy ismerősénél is jártunk már…

Megnéz

Beüzemeltetné háztartási készülékét?

A műszaki termékek használatra kész állapotba helyezését vagy beüzemelését a termék kézbesítésével együtt végezzük, hogy így a lehető legkevesebb kényelmetlenséget okozzuk Önnek.

Használatra kész állapotba helyezési és beüzemelési szolgáltatások.

Megnéz

Partnereink véleménye

A SZAMI Group csapatának fő célja az eltelt évek alatt változatlan – minőségi házhozszállítás, olyan komplex szállítási és beüzemelési szolgáltatások létrehozásával melyek a fogyasztói igényekhez igazodnak, ugyanakkor jól szervezett folyamatokkal minimálisan terhelik környezetünket.

A Media Markt számára a legfontosabb, hogy vevői a piacon egyedülállóan pozitív élményben részesüljenek. A SZAMI Group az elmúlt több mint egy évtizedben ebben mindig partnerünk volt, és a folyamatos ügyfél visszajelzések alapján sikerrel veszik az akadályokat nap mint nap. Örülünk, hogy olyan partnerrel dolgozhatunk együtt, ahol mindenki az ügyfélt tartja szem előtt és elkötelezett együttműködésünk közös fejlesztése mellett. A SZAMI Group gyorsan, pontosan, és ami a legfontosabb, a terméket épségben szállítva dolgozik.
(Szilágyi Gábor - Cégvezető / Co-COO - MediaMarkt Saturn Holding Magyarország, Bombera Zsolt - Ügyvezető igazgató / Managing director - MS E-Commerce)

Jónéhány éve dolgozunk együtt a Szami Grouppal, kiemelkedőnek tartom, hogy rugalmasan és ügyfélcentrikusan reagálnak kéréseinkre, igazi jó partneri kapcsolat keretein belül oldjuk meg az ügyes-bajos dolgainkat és igyekszünk a változó piaci igényeknek megfelelni és közösen fejlődni.
(Bakonyi Pál - Head of Logistics and Supply Chain - MediaMarkt Saturn Holding Magyarország)

A Prémiumshop24 csapatának célja a vásárlók minőségi, szakszerű, prémiumszintű kiszolgálása a vásárlás kezdetétől a kiszállításig. Az elmúlt 4 év pozitív tapasztalata alapján büszkén állíthatom, hogy a SZAMI Group-ban megfelelő partnerre találtunk. Ügyfeleink visszajelzései alapján megbízhatóságukat, rugalmasságukat, problémás estekben hozzáállásukat külön szeretném kiemelni. Extrém szállítási feltételeket is vállaltak és vállalnak természetesen hibátlan megvalósítással.
(Torma Zsolt - Store Manager - Prémiumshop24)