Mosogatógép beüzemelés

Szolgáltatási terület: országos

Szolgáltatás leírása

Használt-régi készülék közműhálózatokról való lecsatlakoztatása és elszállításra történő előkészítése. Új termék kicsomagolása, állapotának és gyári tartozékainak ellenőrzése. Termék rendeltetési területre történő elhelyezése, elektromos hálózathoz való csatlakoztatása. Készülék vízszintezése, szakszerű nyomáspróbával történő csatlakoztatása közműhálózatra - jogszabályoknak és szabványoknak megfelelő, előre kiépített kiállásokhoz.

Szolgáltatáshoz tartozó információk

Használt készüléket csak a jogszabálynak megfelelően - egyben, ki - illetve letakarított állapotban tudunk elszállítani, amennyiben az az új termék kiszállításával egy időben történik. Az esetleges balesetek elkerülése miatt, sajnos nincs lehetőség arra, hogy kollégáink a cipőt lakáson belül levegyék. Kérjük, hogy a szolgáltatást megelőzően a szőnyegeket távolítsák el vagy takarják le, és a termék rendeltetési helyére vezető útvonalat tegyék szabaddá. Új termék kiszállítása esetén az áru kicsomagolását munkavédelmi és termékvédelmi okokból a szállító munkatársak kizárólag a rendeltetési hely közvetlen közelében végzik el, csomagolás nélküli termék mozgatásra nincs lehetőség. Szolgáltatás jelenleg csak szabadon álló készülékek esetében érhető el, beépíthető termékek beüzemelését nem tudjuk vállalni. Beüzemeléshez szükséges vízcsövet, szennyvíz csövet, valamint az tápkábelt valamennyi készülék gyárilag tartalmazza. A csövek mérete átlagosan 1-1,5m. Ha gyári tartozékokkal nem lehet elvégezni a beüzemelést pl. rövid a ki vagy a befolyó tömlő, nincs fali szifon munkatársainktól külön díj ellenében a helyszínen igényelhetők kiegészítő termékek melyek segítségével elvégezhető a beüzemelés. Az esetlegesen szükséges kiegészítő termékek elérhetősége szolgáltatási területenként eltérő lehet.

Sikertelen lehet a beüzemelés amennyiben,

  • a termék rendeltetési helyén nincsen kiépített közműhálózat vagy annak rendeltetésszerű használata további vízvezeték szerelési vagy asztalos munkálatokat igényelne. A szolgáltatás vízvezeték-szerelési és asztalos munkát nem tartalmaz.
  • nem lehet elzárni a vizet például rossz a sarokcsap.
  • termék nem fér be az ajtón, illetve nem fér be a rendeltetési helyére.
  • munkatársaink az ingatlanon belüli termék elhelyezését nem tudják biztosítani, mert annak elvégzése bármilyen okból személyi, munka, vagy vagyonbiztonságot veszélyeztetne. Ide értendők például a nem megközelíthető helységek, építési területek, veszélyes, nem szabványszerűen megépített lépcsők, átjárók.
  • olyan előre nem látható lokális problémát tapasztalnak munkatársaink, mely jelentősen befolyásolja a szolgáltatás kivitelezhetőségét.