Hűtőszekrény vízhálózatra kötése

Szolgáltatási terület: Budapest, Pest vármegye

Szolgáltatás leírása

Használt-régi készülék közműhálózatokról való lecsatlakoztatása és elszállításra történő előkészítése. Új termék kicsomagolása, állapotának és gyári tartozékainak ellenőrzése. Termék rendeltetési területre történő elhelyezése, vízszintezése, elektromos és vízhálózatra való csatlakoztatása.

Szolgáltatáshoz tartozó információk

Használt készüléket csak a jogszabálynak megfelelően egyben, ki és letakarított állapotban tudjuk elszállítani. Az esetleges balesetek elkerülése miatt, sajnos nincs lehetőség arra, hogy kollégáink a cipőt lakáson belül levegyék. Kérjük, hogy a szállítást megelőzően a szőnyegeket távolítsák el vagy takarják le, és a termék rendeltetési helyére vezető útvonalat tegyék szabaddá. Az áru kicsomagolását munkavédelmi és termékvédelmi okokból a szállító munkatársak kizárólag a rendeltetési hely közvetlen közelében végzik el, csomagolás nélküli szállításra nincs lehetőség.
Szolgáltatás csak szabadon álló készülékek esetében érhető el, beépíthető termékek beüzemelését nem tudjuk vállalni.

Sikertelen lehet a beüzemelés amennyiben,

  • a termék rendeltetési helyén nincsen kiépített közműhálózat vagy annak rendeltetésszerű használata további vízvezeték szerelési vagy asztalos munkálatokat igényelne. A szolgáltatás vízvezeték-szerelési és asztalos munkát nem tartalmaz.
  • nem lehet elzárni a vizet, ha például rossz a sarokcsap.
  • a termék nem fér be az ajtón, illetve nem fér be a rendeltetési helyére.
  • munkatársaink az ingatlanon belüli termék elhelyezését nem tudják biztosítani mert annak elvégzése bármilyen okból személyi, munka, vagy vagyonbiztonságot veszélyeztetne. Ide értendők például a nem megközelíthető helységek, építési területek, veszélyes, nem szabványszerűen megépített lépcsők, átjárók.
  • olyan előre nem látható lokális problémát tapasztalnak munkatársaink, mely jelentősen befolyásolja a szolgáltatás kivitelezhetőségét.