Tv készülék használatra kész állapotba helyezés talpra szereléssel

Szolgáltatási terület: országos

Szolgáltatás leírása

Használt-régi készülék közműhálózatokról való lecsatlakoztatása és elszállításra történő előkészítése. Új termék kicsomagolása, állapotának és gyári tartozékainak ellenőrzése. Termék talpra szerelése, rendeltetési területre történő elhelyezése, elektromos hálózathoz való csatlakoztatása, esetlegesen látható képernyőhibák kiszűrése.

Szolgáltatáshoz tartozó információk

Használt készüléket csak a jogszabálynak megfelelően - egyben, ki - illetve letakarított állapotban tudunk elszállítani, amennyiben az az új termék kiszállításával egy időben történik. Az esetleges balesetek elkerülése miatt, sajnos nincs lehetőség arra, hogy kollégáink a cipőt lakáson belül levegyék. Kérjük, hogy a szolgáltatást megelőzően a szőnyegeket távolítsák el vagy takarják le, és a termék rendeltetési helyére vezető útvonalat tegyék szabaddá. Új termék kiszállítása esetén az áru kicsomagolását munkavédelmi és termékvédelmi okokból a szállító munkatársak kizárólag a rendeltetési hely közvetlen közelében végzik el, csomagolás nélküli termék mozgatásra nincs lehetőség. A beüzemeléshez szükséges tápkábelt valamennyi készülék gyárilag tartalmazza. A tápkábel mérete átlagosan 1-1,5m.
Ha gyári tartozékokkal nem lehet elvégezni a beüzemelést pl. nincsen szükséges HDMI kábel, munkatársainktól külön díj ellenében a helyszínen igényelhetők kiegészítő termékek melyek segítségével elvégezhető a beüzemelés. Az esetlegesen szükséges kiegészítő termékek elérhetősége szolgáltatási területenként eltérő lehet.

Sikertelen lehet a beüzemelés amennyiben,

  • nincs kiépített elektromoshálózat.
  • a termék nem fér be az ajtón, illetve nem fér be a rendeltetési helyére.
  • munkatársaink az ingatlanon belüli termék elhelyezését nem tudják biztosítani, mert annak elvégzése bármilyen okból személyi, munka, vagy vagyonbiztonságot veszélyeztetne. Ide értendők például a nem megközelíthető helységek, építési területek, veszélyes, nem szabványszerűen megépített lépcsők, átjárók.
  • olyan előre nem látható lokális problémát tapasztalnak munkatársaink, mely jelentősen befolyásolja a szolgáltatás kivitelezhetőségét.