TV készülék beüzemelés falra szereléssel

Szolgáltatási terület: Budapest, Pest vármegye

Szolgáltatás leírása

Használt-régi készülék közműhálózatokról való lecsatlakoztatása és elszállításra történő előkészítése. Új termék kicsomagolása, állapotának és gyári tartozékainak ellenőrzése. Termék falra szerelése a termékhez vásárolt falitartóval és a hozzá tartozó rögzítőcsavarokkal, elektromos hálózathoz való csatlakoztatása, esetlegesen látható képernyőhibák kiszűrése. Készülék alapbeállítása és csatlakoztatás internet hálózathoz helyi kábel vagy műholdas tv szolgáltató egységéhez és egy meglévő multimédiás eszközhöz. Csatornák programozása, igény esetén streaming szolgáltatások beállítása.

Szolgáltatáshoz tartozó információk

Használt készüléket csak a jogszabálynak megfelelően - egyben, ki - illetve letakarított állapotban tudunk elszállítani, amennyiben az az új termék kiszállításával egy időben történik. Az esetleges balesetek elkerülése miatt, sajnos nincs lehetőség arra, hogy kollégáink a cipőt lakáson belül levegyék. Kérjük, hogy a szolgáltatást megelőzően a szőnyegeket távolítsák el vagy takarják le, és a termék rendeltetési helyére vezető útvonalat tegyék szabaddá. Új termék kiszállítása esetén az áru kicsomagolását munkavédelmi és termékvédelmi okokból a szállító munkatársak kizárólag a rendeltetési hely közvetlen közelében végzik el, csomagolás nélküli termék mozgatásra nincs lehetőség. A beüzemeléshez szükséges tápkábelt valamennyi készülék gyárilag tartalmazza. A tápkábel mérete átlagosan 1-1,5m.
Ha gyári tartozékokkal nem lehet elvégezni a beüzemelést pl. nincsen szükséges HDMI kábel, munkatársainktól külön díj ellenében a helyszínen igényelhetők kiegészítő termékek melyek segítségével elvégezhető a beüzemelés. Az esetlegesen szükséges kiegészítő termékek elérhetősége szolgáltatási területenként eltérő lehet.

Sikertelen lehet a beüzemelés amennyiben,

  • a rögzítési felület teherbírása nem biztonságos, pl: gipszkarton vagy dekorfal.
  • a falitartó nem kompatibilis a tv készülékkel.
  • nincs kiépített elektromoshálózat.
  • nincs internet szolgáltató.
  • nincs helyi kábel vagy műholdas tv szolgáltató.
  • a termék nem fér be az ajtón, illetve nem fér be a rendeltetési helyére.
  • munkatársaink az ingatlanon belüli termék elhelyezését nem tudják biztosítani, mert annak elvégzése bármilyen okból személyi, munka, vagy vagyonbiztonságot veszélyeztetne. Ide értendők például a nem megközelíthető helységek, építési területek, veszélyes, nem szabványszerűen megépített lépcsők, átjárók.
  • olyan előre nem látható lokális problémát tapasztalnak munkatársaink, mely jelentősen befolyásolja a szolgáltatás kivitelezhetőségét.