Hűtőszekrény beüzemelés ajtóátfordítással

Szolgáltatási terület: Budapest, Pest vármegye

Szolgáltatás leírása

Használt-régi készülék közműhálózatokról való lecsatlakoztatása és elszállításra történő előkészítése. Új termék kicsomagolása, állapotának és gyári tartozékainak ellenőrzése. Termék rendeltetési területre történő elhelyezése, vízszintezése, elektromos hálózathoz való csatlakoztatása. Készülékajtó nyitásirányának megfordítása, polcrögzítő elemek eltávolítása, polcok igény szerinti átrendezése.

Szolgáltatáshoz tartozó információk

Használt készüléket csak a jogszabálynak megfelelően - egyben, ki - illetve letakarított állapotban tudunk elszállítani, amennyiben az az új termék kiszállításával egy időben történik. Az esetleges balesetek elkerülése miatt, sajnos nincs lehetőség arra, hogy kollégáink a cipőt lakáson belül levegyék. Kérjük, hogy a szolgáltatást megelőzően a szőnyegeket távolítsák el vagy takarják le, és a termék rendeltetési helyére vezető útvonalat tegyék szabaddá. Új termék kiszállítása esetén az áru kicsomagolását munkavédelmi és termékvédelmi okokból a szállító munkatársak kizárólag a rendeltetési hely közvetlen közelében végzik el, csomagolás nélküli termék mozgatásra nincs lehetőség. Szolgáltatás jelenleg csak szabadon álló készülékek esetében érhető el.

Sikertelen lehet a beüzemelés amennyiben,

  • a termék nem fér be az ajtón, illetve nem fér be a rendeltetési helyére.
  • nincsen kiépített elektromoshálózat.
  • a termék ajtajának nyitásiránya, bármilyen okból gyárilag nem fordítható.
  • munkatársaink az ingatlanon belüli termék elhelyezését nem tudják biztosítani, mert annak elvégzése bármilyen okból személyi, munka, vagy vagyonbiztonságot veszélyeztetne. Ide értendők például a nem megközelíthető helységek, építési területek, veszélyes, nem szabványszerűen megépített lépcsők, átjárók.
  • olyan előre nem látható lokális problémát tapasztalnak munkatársaink, mely jelentősen befolyásolja a szolgáltatás kivitelezhetőségét.