ÜGYFÉLSZOLGÁLAT E-mail: info[kukac]szamigroup.hu

 

Misik Tamás vagyok a SZAMI Group ügyvezető igazgatója, jelenlegi csapatunkkal a 2000 – es évek elején kezdtünk műszaki termékek házhozszállításával foglalkozni.

Kezdetektől fogva a Megbízói oldalon felmerülő igények maximális kiszolgálására koncentráltunk. Saját fejlesztésű rendszerünk lehetővé teszi a piacon egyedülálló komplex szolgáltatásaink kezelését és azok igény szerinti bővítését.

Nyitottak vagyunk az új megoldásokra és minőségre törekszünk.

Megbízóink elégedettségének köszönhetően az elmúlt években a magyarországi nagycsomag kiszállítási piac meghatározó szereplőjévé váltunk.

A SZAMI Group több éve a Media Markt Magyarország stratégiai házhoz szállító partnere, ennek is köszönhető, hogy évente több mint 150 000 megbízást kézbesítünk országszerte.

Saját tulajdonú gépjárműflottával rendelkezünk. Lendületes csapatunkat gyakorlott házhoz szállító szakemberek alkotják akik felkészülten állnak a kihívások elé.

Célom, hogy ezt a lendületet megtartva megfeleljünk a folyamatosan növekvő igényeknek és elvárásoknak.

 

„A Media Markt számára a legfontosabb, hogy vevői a piacon egyedülállóan pozitív élményben részesüljenek. A SZAMI Group az elmúlt több mint egy évtizedben ebben mindig partnerünk volt, és a folyamatos ügyfél visszajelzések alapján sikerrel veszik az akadályokat nap mint nap. Örülünk, hogy olyan partnerrel dolgozhatunk együtt, ahol mindenki az ügyfélt tartja szem előtt és elkötelezett együttműködésünk közös fejlesztése mellett. A SZAMI Group gyorsan, pontosan, és ami a legfontosabb, a terméket épségben szállítva dolgozik.”

 

Szilágyi Gábor
Cégvezető / Co-COO

MediaMarkt Saturn Holding Magyarország

 

Bombera Zsolt
Ügyvezető igazgató / Managing director

MS E-Commerce